Uroš Ćertić brutalno izvređao Jovanu zbog Marije: TI SI DVORSKA LUDA, A NE PRAVNICA I VODITELJKA, SVI SE SPRDAJU S TOBOM!

Dok voditeljka Marija Veljković ne želi da se oglašava o navodnoj ljubavnoj aferi sa Urošem Ćertićem, zbog kojeg se navodno i razvela od supruga, kaskader svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama poruke vezane za nju.

Tako je sada stao u njenu odbranu nakon reči Jovane Jeremić, koja se dotakla njihove veze i na sebi svojstven način opisivala njenu koleginicu.

Sve se sazna uvek, mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti kuva koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je kuva ako je varala muža u braku. Nije se razvela, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice – rekla je između ostalog Jovana.

Koliko su ove reči pogodile Uroša najbolje opisuje njegova nova objava na Instagramu, kada je Jeremićevoj vratio „istom merom“.

Ne postoji transplantacija mozga. Ti nikada ne bi mogla da radiš na „RTS-u“ kao voditeljka. Radi to što radiš i ćuti. Vozi dok traje, ne komentariši tako ružno druge žene – napisao je kaskader, a onda osuo paljbu:

Jovana jesi li ti to nešto prozivala Mariju Veljković? Ti? Haha. Bogalji sa zoolander pogledima na kameri. Ti ne shvataš i dalje da si dvorska luda sa kojom se sprdaju vlasnici TV-a, a ne ni pravnica, ni voditeljka. Ljudi što jest’ jest’, stvarno gledaju tako da imaju klovna i gledanost. Haha. Mislim da nisi u poziciji da komentarišeš onakvu ženu i majku, glumicu i voditeljku i lepotu. Kao što rekoh, da se viđala sa mnom još bi bila udata kao i mnoge što su bile pa ostale srećnije i zadovoljnije u brakovima. Maki je moj prijatelj, bivši, zbog morona ljubomornog. Komšinica, bivša takođe, zbog stipse. Koleginica, glumica, a ja kaskader koji glumi nekada – napisao je Ćertić, a prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare