ERA OTKRIO KAKO ĆE PROSLAVITI USKRS DOK MU JE UNUK U ZATVORU! Pevač priznao šta se dešava u njegovom domu nakon SKANDALA

Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u posredovanju prostitucije.

Folker je danima bio van sebe od šoka da njegov unuk ima veze sa najstarijim zanatom, a kasnije je govorio da ne želi da plaća kauciju za njega.

Ojdanić je govorio i kako njegova ćerka Milena najteže podnosi to što joj je sin iza rešetaka, a sada je otkrio kako izgleda praznik u njihovom odmu i kako će proslaviti Vaskrs ove godine.

– Došla mi je Milena moja, juče smo farbali jaja, šarali, kao i uvek sve praznike poštujemo, tradicionalno. Juče je bio Veliki petak, postili smo, prebranac i riba su se samo jeli. U mom domu se kao i uvek poštuju svi srpski običaji. Puno zdravlja i sreće želim svima i da u miru proslave ovaj veliki praznik – zaključio je Era.

– Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku, ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice! Da ja plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe. Ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života – govorio je pevač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare