UŽAS UOČI VELIKOG PRAZNIKA: Posle svađe u kafani kod Velike Plane traktorom prešao preko muškarca

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, a u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikoj Plani, uhapšen je i zadržan do 48 sati S. M. (33) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, prenosi Kurir.

Kako su saopštili iz smederevskog Višeg tužilaštva, osumnjičenom se stavlja na teret da je juče oko 18 časova, nakon verbalnog sukoba sa oštećenim muškarcem (32) iz Lapova, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Velike Plane, nakon izlaska iz navedenog objekta, startovao traktor i sa istim, u nameri da ga liši života, udario oštećenog koji se nalazio u tom trenutku na motociklu, a potom i prešao traktorom preko njega, koji je sticajem okolnosti prošao sa, za sada, lakšim telesnim povredama.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Smederevu na saslušanje.

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni i povređeni su se našli u kafani kako bi rešili problem oko duga.

– Tada su se posvađali, pa je muškarac iz Lapova izašao napolje i seo na svoj motor, a S. M. je izašao za njim, seo na svoj traktor, krenuo ka žrtvi i poborio ga traktorom, a onda je i prešao preko njega. Potom je ubacio u rikverc i tako još jednom prešao preko muškaarca – objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, povređeni je pukom srećom nekako zapao između točkova traktora, tako da je izbegao teže povcrede, a verovatno i smrt.

– Jedna od nadzornih kamera uspela je da snimi ceo događaj, tako da se na snimku, koji je policijapreuzela, vidi kako se povređeni migolji ispod traktora da bi sačuvao živu glavu – kaže izvor i dodaje da će osumnjičeni danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare