DRAMA U ŠARIĆEVOJ VILI: Ekipa Hitne pomoći ušla u njegovu kuću na Dedinju!

Ekipa hitne pomoći oko 17 sati ušla je u vilu Darka Šarića na Dedinju u Ulici Baje Pivljanina, saznaje Kurir.

Da podsetimo u velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, a u kojoj je jutros uhapšen Darko Šarić, kao njegov advokat Dejan Lazarević. Na spuisku za hapšenje bili su i i policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, ali su oni uspeli da pobegnu!

Stojanović i Radovanović, podsetimo, nedavno su hapšeni zbog sumnje da su pretukli kolegu Milana V. inače načelnika u Interpolu. Svi uhapšeni, biće privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Njima se stavlja na terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal, navedeno je u saopštenju policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare