Ovo su prostitutke čiji je makro Dušica Grabović! PROCURIO KATALOG DEVOJAKA KOJE PODVODI PEVAČICA!

Kako prolaze dani, sve je više dokaza da je Dušica Grabović i te kako duboko upletena u prostituciju, piše Kurir.

Nakon što je Kurir objavio da je u velikoj akciji policije raskrinkan lanac i da su uhapšeni Dušan Banjac, Nikola Anđelić i Jovana Jojić, koji se sumnjiče da su podvodili seksualne radnice, otvorila se Pandorina kutija, iz koje je iskočila i pevačica. Naša redakcija je došla do snimka na kojem se jasno čuje kako pevačica ugovara seks s klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Švajcarske.

Video je nastao pre nekoliko meseci, kao i katalog devojka koje rade za Grabovićevu, a u čiji posed je naša ekipa došla pre nekoliko dana.

Novčano kažnjene

U katalogu se nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Devojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara. Dušica je, prema dokaznom materijalu koji smo dobili od jednog klijenta koji je od nje tražio prostitutke, fotografije slala preko aplikacija Vajber i Vocap. Pre nego što je dostavila ponudu atraktivnih devojka koje pružaju ove usluge, Dušica je s klijentom obavila razgovor u trajanju od pet minuta, što se vidi iz poruke. To znači da je imala poverenja u mušteriju i da su se odlično poznavali.

  • Poslala sam ti slike devojaka na Vocap, pa možeš da izabereš – napisala je Grabovićeva. Klijent je, reklo bi se, bio zadovoljan.
  • Pa ove su top – odgovorio je muškarac kad je pregledao fotografije. Klijent, prema našim saznanjima, nije poznat javnosti.
  • Otkako je kao bomba odjeknula vest da je Dušica madam koja još uvek ovim povodom nije saslušana u policiji, ona na sve načine pokušava da se opere i tvrdi da su mediji krivi i da joj se smešta afera. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Dušicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.
  • Poštovani novinari, na vaše pozive i poruke više neću odgovarati jer će od danas pa do daljeg moj advokat odgovarati u moje ime. Sve što budem imala da kažem reći ću uživo u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić u subotu. Hvala na pažnji – poručila je Dušica na Instagramu.
  • Ako je suditi po katalogu, sve devojke su atraktivne, s nadograđenom kosom, maksimalno izoperisane, isfotošopirane i seksi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare