LUKASOV MENADŽER OŠTRO NAKON KRIVIČNE PRIJAVE! Saša Mirković se oglasio i poručio: Bujošević se krije iza RTS-a zajedno sa svojom štićenicom!

Pošto je na pevačevo i ime njegovog producenta, stigla tužba, u javnosti se digla velika prašina.

Radio-televizija Srbije i generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević podneli su krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Beogradu protiv Ace Lukasa, kao i njegovog menadžera i producenta Saše Mirkovića, zbog sumnje da su izvršili krivično delo lažno prijavljivanje iz čl. 334 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Saša Mirković dao je komentar i otkrio koji je sledeći korak koji će preduzeti povodom novonastale situacije. 

– Siguran sam da će naš pravni tim reagovati. Naime, generalni direktor RTS-a ne poznajući prava, a krijući se iza funkcije i institucije koja se zove RTS pokušavajući da predstavi da je neko njemu uradio nešto loše, dok državni organi još nisu završili istragu povodom afere za koju još mi nismo dali izjave, na osnovu saznanja i dokaza koje imamo. On unapred sebe predstavlja nevinim, kao i ceo svoj tim podnoseći prijave za lažna prijavljivanja, to znači da njemu nije dobro – rekao je Mirković, prenosi Alo.

Mirković objašnjava da Bujošević je načinio pet krivičnih dela, a o svemu tome će na predstojećoj konferenciji za štampu. 

– Mi ćemo sazvati konferenciju za štampu ubrzo, trenutno radimo na pripremi Lukasovog koncerta. Može i bez RTS-a, to je naziv koncerta, a preimenovaćemo ga. Može i bez Bujoševića, pošto on očigledno hoće da kaže da je RTS – dodao je Saša.

– Kako su mi advokati rekli, ako je to istina, mi to još nismo dobili. Bujošević je načinio pet novih krivičnih dela. Prvo – Ometanje pravde, drugo – Zloupotreba položaja odgovornog lica, treće – Uznemiravanje javnosti – kaže on i nastavlja sa nabrajanjem:

– Četvrto – Zloupotreba institucija i proganjanje, jer on na ovaj način koristeći institucije proganja Lukasa i mene da ne otkrijemo istinu o takozvanoj manijestaciji koju su organizovali, a pred očima cele Srbije se desilo to što se desilo, pa svedoci neka kažu kada budu ispitani da li im je neko naredio da daju Lukasu četiri nule – kaže i dodaje:

– Pod broj pet, najteže krivično delo koje je Bujošević počinio je Zločin protiv čovečnosti. On koristeći instituciju RTS-a pokušava da se odbrani zajedno sa svojom štićenicom (Oliverom Kovačević) od onog što su uradi i kako su nameštali glasove na takmičenju Pesme za Evroviziju. Ali to mu neće poći za rukom – završio je Mirković.

Lukasov menadžer ističe da su trenutno fokusirani na predstojeći koncert i da će se tužbom pozabaviti kasnije. 

– Nećemo dozvoliti da nas Bujošević ometa u prelepom događaju koji se dešava u Beogradskoj areni 14. aprila gde su karte skoro sve rasprodate. Neće nas omesti u tome da nas publika želi i voli tim lažnim prijavama. Mi smo kao građani dužni da prijavimo sve što uočimo zbog toga ne mogu da se koriste institucije. Vi podnesete krivičnu prijavu protiv Dragana Bujoševića, a onda vas tuži RTS – objasnio je Saša Mirković.

Podsetimo, Mirković i Lukas tvrde da su glasovi na Pesmi za Evroviziju pokradeni i da je članovima stručnog žirija bilo naređeno da Lukasu dodele nula poena. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare