Golman reprezentacije opljačkan u Francuskoj: Rajkoviću lopovi odneli bukvalno sve, ostali samo goli zidovi

Predrag Rajković, golman Remsa i reprezentacije Srbije, opljačkan je u Francuskoj. Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio sa reprezentacijom i odneli apsolutno sve iz njegovog doma.

Provalnici su upali u kuću srpskog golmana i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. U stanu nije ostalo ništa, sem golih zidova.

Rajković je, zajedno sa svojom suprugom, došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usled smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu Anu Rajković.

Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao šta da vidi. U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Lopovi su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su trenutak i pokupili sve stvari.

To nije prvi put da je Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživeo sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Uskoro opširnije…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare