Lopovi Rajkoviću iz kuće izneli čitavo bogatstvo: Ovo je vrednost ukradenih stvari

Loše vesti su zadesile ove večeri prvog golmana reprezentacije Srbije, Predraga Rajkovića, koji je opljačkan po drugi put u dve godine, a kako prenosi Telegraf, ovoga puta je šteta znatno veća nego prvoga puta.

Naime, lopovi su tokom prve pljačke iz kuće izneli nakit u vrednosti od 100.000 evra, dok su se drugoga puta pobrinuli da iza sebe ništa ne ostave. Profesionalni lopovi su dobro znali da se Predrag Rajković nalazi sa reprezentacijom u Danskoj, pa su tako došli i dosta pripremljeniji.

Oni su se pobrinuli da ovoga puta ništa ne ostave iza sebe, pa su tako bukvalno sve „očistili“ iz stana, u kom su ostavili samo gole zidove. Ukupna vrednost nameštaja, garderobe i svega ostalog iz stana je procenjena na oko 300.000 evra, što znači da je i šteta utrostručena u odnosu na prvi put.

Činilo se kao da je Rajković poprimio za nauk dosta toga posle prve pljačke, obezbedio je stan sa svom opremom, jer je kuća je imala sistem alarma i sigurnosne kamere, ali i pored toga lopovi su uspeli da provale u kuću. Deo ulaznih vrata je odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo. Policija je pristigla na mesto događaja i blokirala je čitavu ulicu.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare