BJELOGRLIĆ PRETUKAO GAGU! Neke kolege su ga podržale, jer kako kažu „Gaga je „zaslužio“ batine“

Dragan Bjelogrlić, poznati glumac je bez ikakvog razloga prišao sa leđa reditelju Predragu Gagi Antonijeviću u hotelu u Nišu i tom prilikom mu zadao više udaraca u glavu. On je danas priveden pod sumnjom da je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, kako se vidi na snimku.

Naime, na snimku koji kruži na društvenim mrežama se vidi da je reditelj mirno sedeo kada mu je Bjelogrlić iznenada prišao i udario ga u pesnicom u lice, što su potvrdili i svedoci.

Gaga je pokušao da se odbrani, ali ga je Bjelogrlić povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu. Kako su svedoci naveli Bjelogrlić je pretio Gagi ubistvom i vikao „J**ala te Dara iz Jasenovca!“

Draganu Bjelogrliću je određeno zadržavanje do 48 sati. Podsetimo, u Nišu se trenutno održava filmski festival Filmski susreti koji je otvorio upravo Bjelogrlićev film „Toma“.

Tokom današnjeg dana, mnogi glumci i reditelji se nisu oglašavali, niti javljali na telefone medijima za komentar, međutim, Marko Živić i Mima Karadžić su se složili i podržali Bjelogrlića jer je kako kažu Gaga „zaslužio batine“.

Danas je u toku dana putem društvenih mreža Bjelogrliću čestitao i novinar Slaviša Lekić sa rečenicom „E, ruka ti se pozlatila“. Kako je podigao prašinu svojom izjavom, mnogi mediji su pokušali da stupe u kontakt sa njim, između ostalih i novinarka Informera, kojoj je putem sms poruke poručio da je gora od prostitutke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare