IVANA ALEKSIĆ ULAZI U ZADRUGU? PONUDILI JOJ POZAMAŠNU SUMU: Otkriveni detalji pregovora – „Nastaće HAOS!“

Reperova supruga navodno dobila ponudu da uđe u rijaliti.

Reper Nenad Aleksić Ša prevario je suprugu Ivanu sa Tarom Simov pred milionima u Zadruzi, te mu je saopšteno i da će zbog preljube po izlasku iz rijalitija najverovatnije biti razveden čovek.

Ipak, domaća javnost ne prestaje da spekuliše o tome kako bi izgledalo da Ivana uđe u „Belu kuću“ i suoči se sa rijaliti ljubavnicima, a pojedini mediji prenose da je navodno dobila ponudu koja uključuje i veliki honorar.

Iako su svi svesni da bi njen ulazak dodatno zakuvao već turbulentan odnos repera i Simove, Ivana je za sada izričito odbila bilo kakav vid učešća u pomenutom programu, već navodno strpljivo čeka da joj muž izađe kako bi se razvela.

„Ivani su dali ponudu da uđe u Zadrugu i da se tamo obračuna sa mužem i njegovom ljubavnicom. Iako je pozamašan honorar bio u pitanju, za sada to nije prihvatila, kategorično je odbila, ali kako je situacija oko Nenada i Tare iz dana u dan sve gora ko zna šta može da se desi i da li će to uticati na Ivaninu odluku. Njen ulazak u rijaliti bi napravio haos! Nenad o tome ne razmišlja i pitanje je kako bi reagovao i da li bi se pravdao za preljubu. Ivana nije bila ni za to da on uđe u rijaliti, ali mu je verovala i na kraju pružila podršku, ostala uz njega, što se ispostavilo kao loša odluka“, otkriva izvor i dodaje:

„Teško je podnela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše. I dalje čuje sa njegovom porodicom, pored svega što se desilo ostali su u dobrim odnosima“, zaključio je.

UDARNA VEST.rs(Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare