OTKRIVENE PRETNJE I UCENE koje je uputio produkciji: Zbog ovih izjava je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz „Zadruge 4“

Vladimir Tomović danas je diskvalifikovan iz „Zadruge 4“ zato što je ucenjivao produkciju, a tokom prethodnih dana on je u više navrata otkrivao i detalje ugovora koji je potpisao, prenosi Blic.rs.

Vladimir Tomović je, naime, pre nekoliko dana počeo da štrajkuje glađu, kako bi ucenio produkciju „Zadruge“, a pre toga je rekao:

– Ustaću u emisiji i reći ću da ja nemam bolji način da rešim neke stvari. Ja prelazim u štrajk glađu, jer ovo je jedina mera kojom ja mogu da rešim neke stvari. Hvala vam lepo, možete sutra da me pošaljete kući, za pet dana, ja prelazim u štrajk glađu. Četiri nedelje mi honorar nije uplaćen, meni će prekipeti nekome ću glavu slomiti.

Vladimir je zatim Kristijanu Goluboviću govorio o stavkama ugovora koje se tiču isplate honorara, što je strogo zabranjeno.

– Imam u ugovoru dogovoreno svake nedelje psihijatra i uplatu. Već četiri nedelje ja to nemam. Psihijatra imam, uplatu nemam. Kristijane, ti si dobio pare unapred, ja neću ovde da budem za džabe – govorio je pre nekoliko dana Tomović.

UDARNA VEST.rs(Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare