Vučić: VAKCINISAĆU SE U PONEDELJAK ILI UTORAK!

Predsednik Vučić je danas tokom obilasaka radova na izgradnji mosta preko Južne Morave, na prvoj deonici Moravskog koridora od Pojata do Kruševca odgovarajući na pitanja, rekao da će se vakcinisati u ponedeljak ili utorak.

– Svi žele da žive moj život, tako to valjda ide. Najviše nagrabusio fudbalski selektor, a onda predsednik Srbije po tom pitanju. Ja čekam da prvo prođe milion revakcinisanih ljudi, to će se desiti ja mislim sutra ili prekosutra, ja ću u ponedeljak ili utorak da se vakcinišem u jednom od malih mesta Srbije i pozivam sve ljude se vakcinišu. Tada ćemo imati dovoljno novih vakcina da ljude vakcinišem i da napravimo jednu novu ofanzivu da pokušamo da zaštitimo stanovništvo – rekao je Vučić.

– U Beogradu brojevi, neću doći još da kažem da padaju, za nijansu padaju, ali su stabilni. Više ne rastu dok u centralnoj Srbiji i dalje to lagano raste, tako da i to je odraz vakcinacije. 

– Ja ću se vakcinisati kada budemo imali više od milion revakcinisanihi to ću da uradim u jednom od malih mesta gde ću pokušati da zamolim sve seljane, sve domaćine da dođu da mi se pridruže. 

UDARNA VEST.rs(Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare