PREMIJERKA BRNABIĆ POSLE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: Od večeras se sve zatvara, do ponedeljka važe pooštrene mere kao za vikend

Na sednici Krizni štab je doneo odluku da se pooštre mere, da od sutra do ponedeljka režim rada i života bude kao prošli vikend, da se od večeras sve zatvori, rekla je premijerka Ana Brnabić u obraćanju nakon sednice Kriznog štaba.

To znači da osim prehrambenih prodavnica, apoteka i pumpi, gotovo ništa neće raditi.

Premijerka je rekla da se neće uvoditi policijski čas i zabrana kretanja i apelovala je na maksimalnu disciplinu kako se ove mere ne bi produžile i od narednog ponedeljka.

– Ovo je kompromisno rešenje, dugo i žustro smo razgovarali, pokušali smo da nađemo balans rekla je Brnabić i dodala da će se truditi da se radi na dodatnom povećanju kapaciteta za testiranje.

Ona je rekla i da neće biti uveden policijski čas, kao i da će se od ponedeljka znati da li se ove nove mere produžuju ili ne.

Kako je istakla, i dalje sve zavisi od nas, odnosno od toga koliko poštujemo mere.

Prma njenim rečima, očekuje se da uskoro i vakcinacija da rezultate, mada, kaže, nećemo još skoro proglasiti pobedu. Ona je apelovala na građane da se vakcinišu.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Kurir/Blic)

Share
guest
1 Komentar
Stari
Novi Glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare