VULETIĆ PRETI KRIVIČNIM PRIJAVAMA VUČIĆU I VULINU JER SU SE DRZNULI DA GOVORE O NJEGOVIM BLISKIM KONTAKTIMA SA VELJOM NEVOLJOM!

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić koji je dobio poziv za saslušanje u prostorijama SBPOK u Makišu u vezi sa poznanstvom sa Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda, izjavio je uoči odlaska na saslušanje da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina, ali da prvo mora da ode u policiju.

Vuletić je novinarima rekao da je dobio hitan poziv za saslušanje u SBPOK na okolnosti tri krivična dela: iznuda, otmica i pranje novca, baš u trenutku kad je u tužilaštvu hteo da podnese krivične prijave protiv predsednika Vučića i ministra Vulina.

Inače, kako Informer prenosi, Vuletić je pre nekoliko dana uhvaćen u strašnim lažima!

On je najpre tvrdio da maltene ne poznaje Veljka Belivuka – Velju Nevolju, ali su onda objavljeni njihovi prisluškivani razgovori iz kojih se očigledno vidi da su bili jako bliski i da su sklapali sumnjive dilove.

Nakon što je Informer objavio audio snimak razgovora vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka i Vuletića u kojem se čuje u koliko dobrim odnosima su bili, da su čak imali i neki „tal“, Vuletić se prvo ograđivao od cele priče, branio, a onda je izgubio živce pa je uputio jezive pretnje smrću glavnom i odgovornom uredniku Informera.

Podsetimo, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika na TV Pink govorio je upravo o vezama Vuletića i vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka.

– Došli smo do čvrstih saznanja da se gospodin Vuletić viđao sa Veljkom Belivukom dok je ovaj bio u kućnom pritvoru. Kada mu je bilo zabranjeno da komunicira sa ljudima, Vuletić je tajno išao kod njega i viđao se sa njim, dogovarao sa njim neke poslove – otkrio je glavni i odgovorni urednik Informera.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare