Predsednik Vučić ne razume ponašanje Kokeze?!

Predsednik Vučić je na konferenciji za novinare neposredno nakon sletanja aviona „Er Srbije“ sa kontigenton vakcina „Sputnjik V“ dobio pitanje koje se odnosilo na akciju privođenja predsednika FSS Slaviše Kokeze u prostorije SBPOK koji se povezuje sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka. Kako je naglasio predsednik Vučić, dobio je sve potrebne informacije i izjavio sledeće:

„Ne razumem zašto je čovek u kojeg sam imao poverenje odbio poligraf i ako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije ja u to ne ne mogu da poverujem“ i naveo da da Slaviša Kokeza nije morao da odgovara na deset pitanja, već na jedno, ključo pitanje – Da li je učestvovao u pripremi likvidacije Aleksandra Vučića?.

„Ja u to ne mogu da verujem i nikada u to neću poverovati. Čudno mi je to sa poligrafom. Ja sam išao zbog gluposti na poligraf da pokažem narodu da ne lažem. Čim neko ne ide na poligraf to je meni čudno“

“Neka nadležni organi rade svoj posao. Koliko mi je žao zbog svega ovoga i koliko se loše osećam valjda govori i moje večerasnje raspoloženje koje je mnogo gore nego što pokazujem, ali ne što sam uplašen, već zato što sam tužan“, izjavio je Aleksandar Vučić.

UDARNA VEST.RS

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare