ZORAN MARJANOVIĆ NAKON JELENINOG UBISTVA REKAO DA ZOVU INDI NA SASLUŠANJE Posle osam godina misterije, sada otkriveni šok detalji

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a za pevačicinu smrt je okrivljen njen suprug, tekstopisac i kompozitor Zoran Marjanović.

Ovih dana u medijima se pojavila informacija da je Marjanović sada u vezi sa pevačicom Indirom Aradinović Indi.

Kako se sada navodi, nakon vesti o Jeleninoj smrti, kompozitor je priveden na informativni razgovor, a kada su ga u policiji pitali na koga sumnja, on je kao iz topa naveo Indi.

– Zovite Indi! – rekao je on kratko.

Nakon njegove izjave, pevačica je bila pozvana na saslušanje, gde je do detalja opisala svoj odnos sa pokojnom Jelenom.

Zatim, od izvora bliskog porodici pokojne Jelene Marjanović saznajemo da se Indi i Jelena nisu podnosile, da je u više navrata dolazilo i do fizičkih obračuna, te da je Jelena jednom prilikom počupala Indi za kosu i izbacila je iz studija.

Takođe, od izvora bliskog Marjanoviću saznajemo da se on, od kada je izašao iz zatvora, sve češće odaje alkoholu i da je mala Jana kod njegovog brata i snaje, oni je čuvaju, a da Zoran nije u najboljim odnosima ni sa bratom, ni sa sinom.

Nakon izlaska iz zatvora, Zorica je zbog dece i porodice raskinula sa Zoranom, a svoju sreću je sada našla kraj jednog sportiste.

UDARNA VEST.rs (Blic/Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare