VODITELJKA ELITE RASKRINKALA MIONU: Totalno raskrinkavanje nakon što je Ša POZLILO! (FOTO) 

Sinoć je u emisiji „Gledanje snimaka“ prikazan prilog sa medenog meseca Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere, gde pevačica izjavljuje ljubav svom bivšem dečku. Zbog ovoga se Nenadu Aleksiću Šaslošilo, a nakon prve pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je raskrinkala Mionu, koja je osudila svoju porodicu zbog toga što pljuje repera.

Miona Jovanović se pravda

– Sad si se setila da osudiš porodicu koja ga pljuje sve vreme. Ti si s devojkom koja voli drugog muškarca, to si video sam. To je kao: „gori mi kuća“, a ti vičeš: „žulja me cipela“ – rekla je Ivana.

– Meni je jezivo da oni pričaju da čekaju zeta, da me čekaju, meni je to užas – rekla je Miona.

– Ti si jasno rekla bivšem momku da ga voliš – rekla je voditeljka.

– Nisam to rekla. Ja ne želim da ubeđujem bilo koga, zaista ne volim Stanislava – rekla je Jovanovićeva.

– Nisam uopšte dobro, iskreno – rekao je Aleksić.

Ivana Šopić raskrinkala Mionu, Ša se žali da mu nije dobro!

Podsećanja radi, pre toga je tokom pauze Miona pokušala da se opere kod Ša, te mu poručila da neće ići kod svoje porodice nakon završetka rijalitija.

– Evo, neću ni ići kod njih… Ja ti kažem. Sve što je bilo, evo, ja sam rekla. Više nije sprdnja, sve rade kontra meni – komentarisala je Miona za svoje roditelje.

– Miona… Da li si videla svoju facu? Nemoj to da pričaš… – govorio joj je Ša.

– Ne moraš sad da vičeš, da svi slušaju – rekla mu je Miona.

– Meni je ovo bezobrazluk, majke mi. Ja se mesecima kidam, a oni pričaju ovakve stvari, neka bleje sa njim, neka uživaju zajedno. Zato što im je moja veza odvratna – nastavljala je Miona.

– Oni su je napravili ovakvom, Miona. Šta ja da radim, nije mi to normalno, ti na snimku kažeš da ga voliš. Stvarno mi nije dobro – objasnio je Ša.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare