POPOVIĆ OVOG PEVAČA IZBACIO IZ „GRANDA“ Publika ga zavolela tokom takmičenja, a Saša mu ovo NIJE OPROSTIO: Svašta se tamo dešavalo 

muzičke zvezde koje danas važe za najpopularnije pevače u regionu karijeru su započele takmičenjem u „Zvezdama Granda“. Saša Popović i Žika Jakšić zaslužni su za mnoge uspešno izgrađene karijere.

Mladi talenti koji su uspeli da dođu do finala ugovorom su bili vezani za „Grand“ produkciju, te su morali da poštuju pravila koja su Popović i Jakšić jasno naglasili na početku.

Oni pevači koji su radili na svoju ruku bez prethodne konsultacije sa direktorima bili su kažnjeni raskidom ugovora i nepovratnim napuštanjem „Granda“.

Jedan od njih je Renato Henc, kojeg je Popović izbacio, a pevač je svojevremeno otkrio zbog čega više ne sarađuju.

Henc je bio finalista treće sezone „Zvezda Granda“. Nekoliko godina snimao je pesme za ovu diskografsku kuću, a onda je javnost bila šokirana informacijom da je Renato izbačen iz „Grand“ produkcije.

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji „Zvezda Granda“ potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa „Grandom“ samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. „Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe“, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u „Grandu“. Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je on za jedan dnevni list 2010. godine.

On je pre nekoliko godina istakao da je na njemu bio veliki pritisak sa kojim nije mogao da se nosi.

– Jednostavno nisam sebe više video tamo i morao sam da izađem. To je bio veliki pritisak, direktor produkcije je imao 20 posto uvida u ono što on radi, a 20 u ono šta mi radimo. Nije imao uvid kako mi prolazimo na terenu, da li se novac zaista donosi u produkciju itd. Svašta se tamo izdešavalo što meni nije prijalo, nastavili smo svako svojim putem i eto – ispričao je Henc.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare