OGLASILA SE INDI NAKON VESTI DA JE ZORAN TRAŽIO DA BUDE SVEDOK ZA UBISTVO JELENE: Do detalja opisala šta se desilo pre 8 godina

Zoran Marjanović, nakon vesti o Jeleninoj smrti, priveden je na informativni razgovor, a kada su ga u policiji pitali na koga sumnja i da li postoji neko sa kim Jelena nije bila u dobrim odnosima, on je odgovorio da pozovu Indi.

Zatim, od izvora bliskog porodici pokojne Jelene Marjanović mediji su saznali da Jelena i Indi navodno nisu bile u dobrim odnosima.

Mediji su sada stupili u kontakt sa Aradinovićevom, koja je ove navode demantovala. Kako nam je rekla, sa Jelenom se uvek odlično slagala, a pokojna pevačica joj je mnogo pomogla i u karijeri.

– Imala sam priliku da pročitam totalnu neistinu i laž. Ja sa pokojnom Jelenom nikada nisam bila u sukobu, bile smo u jako dobrim odnosima sa puno poštovanja i ona je bila meni podrška u svakom smislu dok sam odlazila u studio i snimala svoj prvi album. Ona me je učila i nekim tehnikama interpretacije, radovala se mom uspehu…. Nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba kada je moje ime u pitanju – kazala nam je Indi, pa nastavila:

– Kada je projekat završen, ja sam sa tadašnjim momkom, koji mi je ujedno bio i menadžer krenula putem uspešne katijere. Dugo nismo bili ni u kontaktu sa Zoranom i Jelenom, sve do 2016. godine. kada se ta tragedija desila. Naravno da sam se našla taj dan tu sa prijateljicom, kao i meštani u tom kraju i sve dok je trajala potraga, svi smo bili uključeni, a kasnije i pozvani na razgovor, što je i deo protokola. Na informativni razgovor su bili su pozvani i svi njihovi prijatelji i saradnici sa kojima je Zoran radio, što je sastavni deo protokola u policiji – rekla je ona.

Za kraj, Indi nije krila bes zbog priča koje danima unazad kolaju o njoj, kao i Zoranu Marjanoviću.

– A ta dotična osoba koja širi takve dezinformacije protiv mene… To mogu da shvatim samo kao jednu zlu nameru. I svaka izmišljotina i konfabulacija u kojoj se moje ime vezuje na bilo koji način sa tragedijom koja je snašla tu porodicu, to će morati na sudu da se dokaže. Dakle, biću prinuđena da podnesem parničnu prijavu, gde će svi ti izvori istinu morati da dokažu u parničnom postupku – rekla je za kraj Indi.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Informer / Preneo: M. J.)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare