NA LISTI NAJBOLJIH POTEZA EVROLIGE NALAZI SE I MEČ PARTIZANA: Možete li da pogodite o kom trenutku se radi? (VIDEO)

Sezona u kojoj su crno-beli doživeli „rolerkoster“ emocija

Proteklo je više od mesec dana od završetka Evrolige i titule koju je poneo Panatinaikos u sjajnom finalu sa Realom. Na svakih nekoliko dana objavljivani su najbolji potezi iz pojedničanih kategorija tokom čitave sezone, a vreme je došlo i za listu od deset „ultimativnih“.

Najteži poraz od Bajerna


Mesta nije bilo niti za jedan potez košarkaša Partizana i Crvene zvezde, ali jeste za jedan sa njihovih mečeva. Konkretno će crno-beli po lošem pamtiti taj meč sa Bajernom u Areni, pošto je nakon njega sve otišlo nizbrdo. Imao je beogradski tim dva poena viška, međutim, usledio je verovatno „najhladniji“ tuš u Areni ove sezone, pošto je Silvan Francisko step-bek trojkom preko Frenka Kaminskog minhenskoj ekipi doneo slavlje na svega sekund do kraja susreta.

Realova akcija protiv Makabija

Prvo mesto na listi zauzima potpuno zasluženo prelepa akcija Reala protiv Makabija iz hale „Aleksandar Nikolić“ tokom koje su učestvovali svi igrači. Na kraju je Serhio Rodrigez bacio alej-up za jako zakucavanje Vensana Poarijea. Kompletnu listu možete videti u snimku u tekstu, a ne njoj se još nalaze i blokada Kalaicakisa, lude trojka De Koloa i Grigonisa, moćna rampa Mozesa Rajta, neverovatno zakucavanje Klivlenda protiv PAO, kombinacija Vildoze i Lesora, te zakucavanja novih igrača Zvezde i Partizana – Mekintajera i Tajrika Džonsa.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare