LICE OGNJENA AMIDŽIĆA UNAKAŽENO! Prve FOTKE stravičnog užasa voditelja Pinka! 

Jedan od najpoznatijih voditelja na domaćoj sceni, Ognjen Amidžić, izazvao je pravu buru na društvenim mrežama objavom snimka na kome se jasno vide masnica na oku, kao i ogrebotine na nosu i obrazu. Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje, ali je ubrzo postalo jasno da je u pitanju bio samo dobro osmišljeni štos.

Snimak je izazvao različite reakcije među Amidžićevim pratiocima. Dok su se neki zabrinuli i izrazili želju za brzim oporavkom, drugi su odmah prozreli da je u pitanju samo šala i uputili simpatične komentare podrške. Ognjen je, kao i uvek, znao kako da privuče pažnju i izazove reakcije javnosti.

Ognjen Amidžić Instagram
Ognjen Amidžić Instagram
Ognjen Amidžić Instagram
Ognjen Amidžić Instagram

Korišćenje efekata na društvenim mrežama postalo je popularno među javnim ličnostima, a Amidžićeva objava još jednom je potvrdila koliko kreativnosti i zabave može da se izrodi iz ovakvih „šaljivih“ situacija. Njegov snimak je još jedan podsetnik na to kako umetnost može da se ispolji i kroz digitalne medije i efekte.

Ognjen Amidžić poznat je po svom smislu za humor i sposobnosti da iznenadi publiku. Ovaj snimak samo je još jedan u nizu primera kako voditelj uspeva da zadrži pažnju i izazove osmehe svojih pratioca. Njegova sposobnost da se na šaljiv način poigra sa svojim izgledom samo je još jedna potvrda njegovog talenta za zabavu.

Kroz ovu „šalu“ Ognjen Amidžić još jednom je pokazao koliko je važno zadržati pozitivan duh i smisao za humor, čak i u trenucima kada se može stvoriti privid ozbiljnosti. Njegov šaljivi snimak definitivno je razveselio mnoge, ostavljajući ih sa osmehom na licu i još jednom potvrđujući njegovu harizmu i popularnost među publikom.

UDARNA VEST.rs(republika)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare