SKANDALČINA PRED SUPERFINALE ELITE! Marko Đedović ocrnio ČLANA PRODUKCIJE! 

Pred sam kraj rijalitija „Elite“, učesnik i nekadašnji voditelj ovog programa, Marko Đedović, udario je na kolegu Darka Tanasijevića. Naime, Đedoviću se ne dopadaju Darkove emisije koje vodi sredom, a sa njim se složio i Anđelo Ranković.

– Ma, idi bre. To su najdosadnije emisije, kad on dođe. Toliko dosadno da nemam reči – rekao je Marko svom prijatelju Anđelu.

Đedović opleo po Darku

Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama, a Tanasijević se još uvek nije oglasio.

Darko Tanasijević

Inače, i voditelj Milan Milošević je, gostujući u utorak u emisiji „Amidži šou“, govorio o odnosu sa Tanasijevićem, te potkačio mlađeg kolegu. 

– Pričamo… Pričamo poslovno, ali blokirali smo se kada sam otišao s Pinka. Bolje ovako, šta bi nas pitali ovako da se odblokiramo – našalio se Milan, a gledaoci su pretpostavili da to nije jedini razlog.

Milan Milošević

Međutim, kada je Milan u istoj emisiji upitan da bira kome bi dao otkaz, odabrao je najmlađu koleginicu.

– Nemojte da me uhapsite… Kom kolegi da dam… Da moram… Pa hajda da bude najbezbolnije, koleginica koja je poslednja došla, Maša Mihailović. Ja sam oduševljen njom, ali eto – priznao je Milan Milošević, a Maša se odmah oglasila za Republiku:

– Naravno da se ne ljutim, to je samo igrica. S drugim kolegama se duže poznaje i radi i njegova reakcija je skroz normalna. Svakako mislim da sam ja neko ko mu tu izjavu ne bi zamerio jer se najmanje poznajemo. I ja bih isto uradila na njegovom mestu, ne dam svoj telefon nikome – istakla je voditeljka „Elite“ kroz smeh za Republiku.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare