„BAJDEN ODUSTAJE OD TRKE“ Oglasio se Donald Tramp i otkrio ko će ga zameniti 

Tramp je mišljenje izneo u snimku koji je podelio na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Republikanski kandidat za predsednika SADDonald Tramp, poručio je da aktuelni predsednik, Džo Bajden, odustaje od predsedničke trke nakon lošeg nastupa u prošlonedeljnoj debati na CNN-u.

Tramp je mišljenje izneo u snimku koji je podelio na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp na snimku sedi u kolicima za golf i razgovara s nepoznatom osobom koja se ne vidi.

Bajdenov nastup u debati bio je naširoko kritikovan, te je doveo do sve veće zabrinutosti za njegovo zdravlje i poziva da odustane od izbora u novembru.

– On je samo odustao, znate, odustaje od trke, a to znači da imamo Kamalu. Mislio sam da će biti bolja. Ona je tako jadna, tako je jebeno loša. Možete li zamisliti da imate posla s Putinom, predsednikom Kine, koji je žestoka osoba, on je žestok čovek, vrlo čvrst tip. Upravo su objavili da on (Biden) verojatno odustaje – govori Tramp. 

Podsetimo, potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država, Kamala Haris, odbacila je juče ideju da predsednik, Džo Bajden, treba da se povuče iz izborne trke.

Izjava je usledila nakon što je demokratski poslanik, Lojd Doget, iz Teksasa, pozvao Bajdena da napusti trku nakon lošeg nastupa u prošlonedeljnoj debati.

– Vidite, Džo Bajden je naš kandidat. Pobedili smo Trampa jednom i pobedićemo ga ponovo, tačka – rekla je ona u intervjuu za CBS News.

Ona je naglasila da se ponosi time što je potpredsednica Džoa Bajdena i odbila je da direktno odgovori na pitanje da li je spremna da vodi zemlju ukoliko bude potrebno.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare