ALEKSANDRA RADOVIĆ KONAČNO OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA! Pevačica priznala šta je njena dobitna kombinacija koje se ne odriče

Aleksandra Radović važi za jednu od najzgodnijih dama sa domaće javne scene. Ona gazi petu deceniju i izgleda nikad bolje, anedavno je i otkrila tajnu vitke linije.

Aleksandra Radović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako je jednom prilikom ispričala, ona je ishranom i svakodnevnom treningom sa 70 kilograma došla do 60 kilograma.

– Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma – kaže pevačica i dodaje da su važni disciplina i kontinuitet.

– Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume.

Aleksandra često na mrežama video snimke i fotografije i tom prilikom otkriva koje su joj vežbe omiljene.

– Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening – iskrena je pevačica i dodaje da, pored vežbanja, pazi i na ishranu.

Salata, leblebije, krastavac
FOTO: SHUTERSTOCK

 Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado.

Evo šta jede Aleksandra Radović:

Doručak: Žitarice sa jogurtom

Ručak: Piletina i spanać

Večera: Salata

Trik savet: Vežbati svako jutro i izbaciti testo iz ishrane.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare