VAŽAN SASTANAK! Vučić danas sa ministrom pravde i policije Švajcarske! 

Sastanak Vučića i Jansa najavljen je za 11.30 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s federalnim ministrom pravde i policije Švajcarske Konfederacije Beatom Jansom, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Sastanak Vučića i Jansa najavljen je za 11.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije.

Podsećanja radi, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prijemu ambasade SAD povodom Dana nezavisnosti. 

 Na prijemu @usembassyserbia povodom obeležavanja Dana nezavisnosti, jednog od najvažnijih trenutaka u istoriji #SAD kada su principi slobode, demokratije i jednakosti postavljeni kao temelj američkog društva– napisao je Vučić na svom profilu i dodao:

– Ovaj dan služi i kao podsećanje na posvećenost slobodarskom duhu i pravdi, što su temelji na kojima koja počiva ponosna prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije.

– Saveznici u presudim istorijskim trenucima, Srbija i SAD dele dugogodišnje partnerstvo i saradnju, a ja se nadam da ćemo nastaviti da unapređujemo naše odnose, zasnovane na međusobnom poštovanju i razumevanju.

Podsećamo, tradicionalnim prijemom u rezidenciji američkog ambasadora Kristofera Hila, večeras je obeležen nacionalni praznik SAD, Dan nezavisnosti, u znak sećanja na 4. jul 1776. godine kada je u Filadelfiji objavljena Deklaracija o nezavisnosti.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare