PRIJA ĆE ZA 2 NASTUPA U CRNOJ GORI UZETI 160.000 €! Aleksandra najskuplja ove letnje sezone, a cena karte – SITNICA! REKORDERKA 

Aleksandra Prijović će ovog leta biti najskuplja pevačica u Crnoj Gori!

Ona će u najvećem klubu na Crnogorskom primorju pevati dva puta tokom ove letnje sezone, a od tih nastupa će, koje će raditi na određeni procenat od prodatih karata, zaraditi neverovatnih 160.000 evra.

– Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni. Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta – jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta. Prija će u tom klubu raditi na procenat od prodatih karata, a kako je cena ulaznice ove godine 30 evra, unutra može da stane oko 4.500 ljudi, asamo od prodaje će biti zarađeno 135.000 evra po noći pevanja. Njoj će od toga pripasti skoro 80.000, a ostalo će otići na troškove, kao što su rentiranje dodatnog ozvučenja i efekata – ispričao nam je naš sagovornik.

Podsetimo, Aleksandra je i prošle godine dva puta pevala u najvećoj diskoteci na primorju. Ovog leta, pored ova dva gostovanja u Budvi,Prijovićka će odraditi još šest ili sedam nastupa, i to uglavnom u Bosni. Kako je njena cena za tako velike nastupe sada između 50.000 i 60.000 evra, jasno je da će popularna pevačica po ukupnoj zaradi biti broj jedan na našoj estradi ove sezone.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/A.P.

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare