Jovana voli daleke i LUKSUZNE destinacije, a evo kako letuje žena Saše Joksimovića: Razglednice koje oduzimaju dah (FOTO) 

Glumac Saša Joksimović i njegova supruga Nevena Joksimović ne tako davno bili su među udarnim vestima jer je objavljeno da se razvode. No, glasine su brzo utihnule. I pre nekoliko dana našli su se u žiži interesovanja, ali zbog mnogo lepše vesti.

Kruna njihove 23 godine duge ljubavi, sin Ilija, bavi se fudbalom, a roditelji su se pohvalili da je upisao Interov letnji kamp.

Pošto su dopratili Iliju u Italiju, Saša i Nevena odlučili su da iskoriste priliku i prve dane leta provedu na živopisnim obalama te lepe zemlje.

Nevena Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

Supruga Saše Joksimovića poslala je nekoliko razglednica pratiocima na Instagramu, na kojoj se vide more, stare kuće, planine u daljini… Tu su i letnji rekviziti – slamnati šešir i pletena torba. Dolce vita na njihov način.

Nevena Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

Za razliku od poznatog glumca, njegov stariji brat preferira luksuznije destinacije.

Nevena Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

Kantautor Željko Joksimović i njegova supruga Jovana ove godine sa decom bili na Maldivima, a pošto je leto tek počelo, verovatno će skoknuti do još neke mondenske lokacije.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Hello

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare