SVI JE ZNATE KAO ILDU, A U LIČNOJ KARTI SE TAKO NE ZOVE! Evo kako glasi pravo ime naše pevačice!

Ona je inače skoro otvoreno govorila o lažnim prijateljima svog oca, ističući da su mnogi dojučerašnji prijatelji i kolege prestali da se javljaju njoj i ostalim članovima porodice nakon pevačeve smrti.

Iako je javnosti poznata kao Ilda Šaulić, malo ko zna da to ustvari nije pevačicino pravo ime. Ilda je nadimak izveden od dužeg imena koje stoji u njenoj ličnoj karti. Ime Ilduza, arapskog porekla, znači „srećna zvezda“ i varijanta je imena Jilduza. Pevačica je ime dobila po baki Ilduzi Demirović, majci pokojnog Šabana Šaulića, od koje je nasledila talenat za muziku.

Nakon tragične smrti legendarnog pevača Šabana Šaulića, javnost je saznala za surovu istinu koju je iznela njegova ćerka Ilda. Ona je otvoreno govorila o lažnim prijateljima svog oca, ističući da su mnogi dojučerašnji prijatelji i kolege prestali da se javljaju njoj i ostalim članovima porodice nakon pevačeve smrti. Ova izjava je navela na razmišljanje o pravim vrednostima prijateljstva i iskrenosti na estradnom nebu. 

Ilda je jedino Šabanovo dete koje je krenulo njegovim muzičkim stopama. Nasledila je ne samo talenat za muziku, već i ljubav prema umetnosti od svog oca. Njeno negovanje prirodnog izgleda često je tema razgovora kada je u pitanju njen lik i delo, jer pevačica ističe redovno u emisijam da nije pobornik preterivanja sa estestkim zahvatima i da svaka žena treba da istakne svoju autentičnu lepotu. 

– Svaka žena je lepa na svoj način i mlade devojke zaista treba da prestanu da se trude da liče jedna na drugu. Treba da pokažemo koliko je dobro da budemo svoje, da je važan duh i unutrašnja lepota, a sve ostalo je samo nadgradnja – rekla je jednom prilikom pevačica. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare