OGLASILA SE PORODICA POKOJNE JELENE MARIJANOVIĆ Nakon vesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović poručuju jedno

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da su pevačica Indira Indi Aradinović i Zoran Marjanović u vezi.

Naime, nakon što su ih uhvatili u prisnom izdanju u javnosti, Indi je pokušala na sve načine da se opravda rekavši da se drugovi drže za ruke.

Na ovu temu se oglasila i Zoranova bivša devojka Zorica, a sada su se oglasili iz porodice pokojne Jelene Marjanović.

Naime, sestra pokojne Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, je rekla da nema blizak odnos sa zetom i da se čuju samo u vezi deteta i da nije upućena u njegov ljubavnim život. 

 Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi deteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga – izjavila je pevačicina sestra, Teodora.

Nakon toga se oglasila i Jelenina tetka, Ljubica Manojlović, koja je takođe istakla da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu.

– Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima – rekla je kratko Jelenina tetka, Ljubica.

Indi tvrdi da nisu zajedno

– Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici – rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini.

– Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno – rekla je Indi za Informer.

UDARNA VEST.rs (Blic/Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare