SATIMA JE GLEDAO DŽIHADISTE NA INTERNETU, MAJKA MU JE PALA U KREVET! Otac teroriste: „Kamo sreće da nije dobio sina, OBRUKAO NAS JE I ZA NAREDNIH 500 GODINA“! 

Otac teroriste Miloša Žujovića, Zoran Žujović iz Male Vrbice, u očaju je plačući govorio za Srpski telegraf i Republiku.

Zoran tvrdi  da se njemu i supruzi Biljani  od juče ne živi i da više nemaju smisao postojanja jer im je SIN jedinac Miloš Žujović zadao udarac od kojeg se za života ne mogu oporaviti. I Biljana je iz kreveta progovorila rekavši da su Miloševu ženu primili u kuću u nadi da će se on promeniti i vratiti na normalan put ako uspe da se otrgne od sekte. 

– Platio je glavom to što su ga teški sekataši skroz opčinili i otrgli od porodice i normalnosti i da počini takvo zlo, da ubija. Ne znamo ni ko će da ga sahrani, a nama to ne dozvoljava razum da uradimo – rekla je Biljana. Njen suprug Zoran kaže da nije primetio da Miloš priprema napad na ambasadu Izraela jer da je to znao ne bi ga pustio da ode tog jutra. Ističe da je učinio sve šta je mogao da sina vrati na pravi put na kojem je kaže bio kao dečak koji je išao na takmičenja iz istorije i bio gladan znanja.

– Bio je kao i obično miran. Mada…on nije sa nama imao prostora za razgovor jer smo dugo bili ljuti na njega. U stvari oduvek smo ljuti i to smo ostali, ali smo odlučili da ga pridobijemo da bi porodica bila na okupu i navodno smo poštovali njegovu volju da promeni veru. Besa je bila kod nas mesec dana sa njim i njihovim sinom. Ona nosi naše prezime u dokumentima. Dete je prijavljeno kod nas. Besa je trudna i nosi devojčicu, termin za porođaj je oko nove godine, a kamo sreće da je i sin bio devojčica. On se zove Nuh prema prvom božjem poslaniku, tako nam je objašnjavao. Ženska deca se udaju i uzmu tuđe prezime, a dečak će da nosi pečat zaluđenog oca koji je ubijen jer nije mislio i radio ispravno – priča nesrećni otac teroriste kojeg je juče u samodbrani ubio pripadnik srpske žandarmerije.

Posle saznanja da je Miloš izveo teroristički akt, njegovi roditelji su se telefonom čuli sa snajkom koja je kažu ronila suze i nije znala šta će da radi. Posle toga se više nisu čuli jer im je policija zbog istrage privremeno oduzela telefone. Besa  je kod svojih u Plavu od skoro. Miloš je u Beograd došao da bi tražio materijalnu pomoć za dete. 

– Bio je očajan što na Vidovdan nije dobio te 4.000 dinara pomoći, a razočaran je godinama pošto nije upisao policijsku akademiju za koju se naporno spremao. Posle toga prešao je u Islam i uzeo ime Salahudin i išao je u džamije, ali normalni vernici ga nisu zanimali, nego ekstremisti. Po sat i duže je slušao džihadiste na internetu, one ludake što pričaju nenormalnosti. Nisam mogao da ga urazumim i da mu dokažem d aje ludost da mora da se drži daleko od tetke, ujne, strine i čitave familije. Bežao bi od njih kad ih sretne jer mu ubedjenja i bolesna vera to nisu dozvoljavali– rekao je Žujović za Republiku.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare