KAMERA UHVATILA MILJANU I ZOLU NA DELU: Od ranog jutra krenula AKCIJA, sve se videlo!  

Jutro je bilo kao stvoreno za opuštanje i ulepšavanje, a takmičari rijalitija „Elita“ su imali priliku da iskoriste sve pogodnosti koje nudi salon lepote u hotelu. Ovog jutra, bivši par Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su se našli u centru pažnje, donoseći novu dozu uzbuđenja i intrige.

Naime, njih dvoje su stigli među prvima, a Kulićeva je odlučila da se prepusti promenama i osveži svoj izgled. Njena odluka da se ofarba i uradi nokte pokazuje njen stav da se posveti sebi i svom izgledu, dok joj Čolić ne uzvraća željenu pažnju. Uz osmeh na licu, Miljana je uživala u tretmanu koji joj je pružen.

Sa druge strane, Zola je rešio da osveži svoju frizuru, međutim, kamera je uhvatila da je u nekoliko navrata gledao u Miljanu, iako je izjavio da ga ona ne zanima, kao i da ne želi da bude sa njom.

Podsećanja radi, svi takmičari rijalitija „Elita“ zaspali su nakon nedavne emisije „Pitanja novinara“, ali ne i Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji od ranog jutra obavili razgovor u dvorištu ispred Bele kuće. Miljana je molila Zolu da se pomire, a on joj je stavio do znanja kako stvari stoje.

– Izdrži još ovih deset dana, a mene pusti Sve mi je razbijeno u glavi, nije sve kako sam mislio da treba. Nigde me nema, u ćošku sam. Samo čekam da izađem – rekao je Zola.

 Znači, neću te videti – pitala je Miljana.

Miljana i Zola Elita 7

 Nemoj se ponižavati s tim pitanjima više. Šta god bih počeo pričati s tobom, nemam volju – rekao je on.

– Nemam ni ja. Što ne možemo da se pomirimo – rekla je Miksi.

– Ne možemo jer te ne volim više. Razvalila si mi sve i najviše mi zla nanela. Došao sam u miru i ti si opet krenula. Rekla si mi najgore stvari, napravila si mi pakao i to bez razloga. Samo me pusti da izađem normalno. Nama je najveći spas da nikad više ne budemo u istom prostoru – rekao je Čolić.

– Tu nema sreće, ni budućnosti, samo pakao. Možeš da mi se ne obraćaš ovih dana – pitao je Zola.

– Mogu – odgovorila je Miljana.

– Nema potrebe, molim te. Gledam samo da spavam, pojma nisam imao da je ovakvo sr*nje u rijalitiju. Mislio sam da će biti drugačije među nama, ali neće niti. Nisam imao nikakve koristi nikad – rekao je Kulićevoj bivši dečko.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare