ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOHVATILA TABLETE! Uznemirujuća fotografija ZABRINULA javnost, spremna da sve ZGUTA?! ŠOK! (FOTO) 

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako u rukama drži tablete. Ovaj potez izazvao je zabrinutost među njenim pratiocima, koji su odmah počeli da spekulišu o prirodi tih pilula. Neki od fanova su čak istražili o kojim tabletama je reč i zaključili da se radi o preparatima za mršavljenje.

Reakcije fanova nisu izostale, a mnogi su izrazili svoju brigu za zdravlje Aleksandre Nikolić. Iako ona nije eksplicitno navela svrhu tih tableta, njene ranije izjave o problemima sa dojenjem i ishrani njene ćerke Leona su dodatno podstakle zabrinutost među pratiocima. Neki fanovi su joj poručili da se čuva i da vodi računa o svom zdravlju, dok su drugi istakli kako izgleda nikad lepše, uprkos nedavnim nedaćama.

Aleksandra Nikolić instagram

Podsećanja radi, bivša učesnica i pobednica rijalitija „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, sredinom aprila na svet je donela prvu ćerku, kojoj je zajedno sa svojim partnerom, Filipom Carem, dodelila ime Leona. Iako bi više volela da se porodila prirodnim putem, hitan carski rez je bio neophodan. Nikolićeva je otkrila da je imala problema sa bolovima u kičmi i da je greškom nosila teške stvari, što je otežalo proces oporavka.

– Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji ćerku:

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

Aleksandra Nikolić sa ćerkom Leonom

Naime, pre dve godine, Aleksandra je imala komplikacije sa silikonskim implantima u grudima, zbog čega je tada hitno morala da napusti rijaliti „Zadruga“ zbog nesnosnih bolova koje je trpela i podvrgne se operaciji.

– Boli me dojka, ne mogu više da izdržim! Loše mi je! Nek me ne dira više! Ne mogu! Loše se osećam! Ne diram nikoga, majke mi! Ne mogu da izdržim, boli me! Ne mogu ja ovo – vikala je bivša zadrugarka tada, a nakon što je hospitalizovana, lekari su zamenili stari implant novim kako bi rešili ovaj problem.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare