STANISLAV SAZNAO ISTINU O MAJI I CARU: Produkcija unela DOKAZ u „Elitu“, nastao KARAMBOL pred kamerama! 

Maja pokušala da se opere kod Stasnilava od svojih reči!

Tokom današnjeg izdanja emisije „Gledanja snimaka“, u jednom od video-priloga koje je produkcija pustila je prikazano šta je Maja Marinković izjavila tokom devojačke večeri cimerke Mione Jovanović, kada je Stanislava Krofaka stavila na lestvici prioriteta ispod njenog bivšeg partnera Filipa Cara.

 Nemam šta da kažem. Ona govori o sebi. Očigledno je da voli bivšeg (Cara) još uvek – zaklučio je Stanislav.

– Ja ne volim Cara. Da je tako, ne bih ušla u vezu sa Stanislavom tri meseca pred kraj rijalitija. Car me ne zanima, više nikada mu se ne bih obratila. Meni je Stanislav drag, za njega sam se vezala. Ogrepiula sam se o njega jer sam tokom svađe rekla neke stvari u vezi njega – kazala je Maja.

– Ja stvarno ne mislim da je iskrena – dodao je Stanislav.

Podsećanja radi, učesnici „Elite“ su nedavno imali zadatak, odnosno vodili debatu na temu ranjivosti u odnosima, a Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se prisetili svoje turbulentne veze i svega što se dešavalo nakon raskida, kada je Marinkovićeva započela romansu sa njegovim tadašnjim prijateljem, Filipom Carem:

– Majo, kako se pokazivala tvoja ranjivost? – upitao je Đedović.

– Ovo što Janjuš priča je smešno, ovo je vid manipulacije. Ja njega znam bolje nego bilo ko. Ovo je spinovanje priče, jer se vraća kod žene, kad se donese malo love. Ja sam rekla sve što se tiče Janjuša. Janjuš se zaljubi, on je takve prirode i verujem da on ima emociju prema njoj, ali je mnogo veći folirant. Pravi dete, a sa kojim parama da žive? Svi da idu kod Ene kući? Nema stan, nema posao i osnovne stvari – pričala je Maja.

– Kako se ti osećaš kad vidiš ovu situaciju? – upitao je Đedović.

– Ja nju (Aneli) razumem. Prošla sam mnogo gore, uz mene nije bio Janjuš koji mi je napravio dete, nego Filip Car – rekla je Marinkovićeva.

– Nemoj da se foliraš ovde, bacila si ljagu na ovog momka – rekao je Janjuš.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare