KAKVA BOMBA! Skinula se Jelisaveta Orašanin, svi BRUJE o ovoj fotki: Zar da OPET gladujemo? (FOTO) 

Glumica raspametila fanove objavom na društvenoj mreži Instagram!

Jelisaveta Orašanin, popularna glumica, trenutno uživa na plažama Tasosa, gde je odlučila da se odmori i napuni baterije. Međutim, to je nije sprečilo da i dalje obraduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama novim fotografijama i snimcima.

Brutalan izgled i reakcije obožavalaca

Na poslednjim fotografijama, Jelisaveta pozira u izazovnom i veoma minijaturnom bikiniju leopard printa, ističući svoju besprekornu, zanosnu figuru. Njen vreli izgled izazvao je brojne reakcije, kako muškaraca, tako i žena, koji su bili zapanjeni njenim trbušnjacima i mišićavim nogama. Komentari poput „Zar opet da gladujem, Jelisaveta?!“ i šaljivi izrazi nezadovoljstva od strane koleginice Miljane Gavrilović samo su deo reakcija na Jelisavetin izgled.

Režim vežbanja i ishrane

Jelisaveta je otkrila da nije veliki ljubitelj dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stvari koje su uticale na to da njena figura bude savršena, naročito nakon porođaja. Reč je o „reformer pilates“ treningu i specijalnom načinu ishrane preporučenom od strane njenog nutricioniste. Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, omogućavajući brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela. Takođe, Jelisaveta je otkrila da je jedno od njenih tajnih oružja za održavanje forme – njena deca, koja su zapravo njeni privatni treneri.

Jelisaveta Orašanin svojim izgledom i pristupom zdravom životu definitivno je inspiracija mnogima, te nije ni čudo što su njeni postovi na društvenim mrežama izazvali toliku pažnju javnosti.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare