UDARNA VEST! Haos u reprezentaciji! Ovi fudbaleri neće da igraju za Srbiju dok je Piksi selektor!

Haos u fudbalskoj reprezentaciji Srbije nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva! Kako nezvanično saznaje Informer, neki od najvažnijih fudbalera našeg nacionalnog tima ne žele više da igraju za reprezentaciju dok je selektor Dragan Stojković Piksi!

Srbija je sinoć završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i po svemu sudeći prava bura tek sledi. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, trenutno o povlačenju iz ekipe, ako Stojković ostane selektor, razmišljaju Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković!

Navodno, njih četvorica izuzetno su nezadovoljni načinom na koji je selektor vodio ekipu, a kako stvari stoje, ta lista mogla bi da se produži i za još nekoliko imena.

Što se tiče Tadića, situacija je i više nego jasna. Kapiten je prećutno sklonjen iz prve postave za meč protiv Engleske, a nije počeo ni utakmicu sa Danskom. U oba navrata ulazio je sa klupe, a nije krio razočaranje zbog odluke Stojkovića da ne bude starter.

On nezadovoljstvo nije skrivao ni nakon meča sa Engleskom, kada je opleo po selektoru, a ni nakon duela sa Dancima, kada je takođe izjavio da je vrlo iznenađen odlukama Stojkovića.

– Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da sam mogao da pružim mnogo više ekipi, jer ja sam timski igrač, nisam ja bitan uopšte u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu. Mislim da sam mogao da pružim više da sam bio više na terenu – govorio je Tadić.

Što se tiče Aleksandra Mitrovića, on jeste počeo svaki od tri meča na Evropskom prvenstvu, ali uprkos tome, navodno se nalazi u grupi igrača koji više ne žele da igraju za Srbiju dok je Piksi na čelu ekipe. Ni njemu se nije svidela taktika i ono što se od njega očekivalo, pa je po završetku duela sa Danskom bio poprilično neodređen kada je u pitanju njegova budućnost u nacionalnom timu.

 Bože zdravlja, videćemo. Mislim da je rano za te priče. Treba malo vremena da prođe, pa da hladne, a ne vruće glave donesemo odluku. Tek mi sledi priča sa porodicom, selektorom i saigračima, pa ćemo videti. Za sada sam tu – rekao je popularni Mitrogol.

Među igračima koji razmišljaju o povlačenju iz ekipe je i Sergej Milinković-Savić. Iskusni vezista, razumljivo, nimalo nije zadovoljan ulogom u nacionalnom timu. Bio je na stubu srama, s pravom, nakon meča sa Slovenijom, kada je dozvolio defanzivcu rivala da pretrči skoro 100 metara i postigne vodeći gol. Ni njegova uloga na ovom Evropskom prvenstvu nije bila jasno definisana, a i on očigledno ima velika razmimoilaženja u razmišljanju sa Stojkovićem.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare