Mioni i Stanislavu fanovi PLAĆAJU SVADBU, već skupili 10.000 evra: GALA SLAVLJE tek sledi kad IZAĐU NAPOLJE! 

Učesnici „Elite“ Miona Jovanović i Stanislav Krofakvenčaće se uskoro u Beloj kući, a da nije reč samo o rijaliti-svadbi govori to što fanovi skupljaju novac kako bi paru priredili gala veselje tek kad izađu. Naime, kako je pre otprilike mesec dana Republika već pisala, mnogi su i sumnjali da su se Pantera i njegova bivša devojka sve dogovorili pre ulaska, te tipovali Nenada Aleksića Ša i Maju Marinković, da bi zavrteli priču oko sebe, i da bi nakon uspešnog plasmana priredili venčanje van rijalitija.


– Klupko se polako odmotava, sve je ovo i bilo očekivano. Napolju se sve vreme i priča o njihovoj svadbi, nije slučajno što su gledaoci izglasali da se baš ovaj par venča, logičan sled događaja je bio da se njihovo venčanje organizuje i u „Eliti“. To je dodatno dalo gas Mioninim i Stanislavljevim fanovima da pokrenu prikupljanje para za gala slavlje koje će im prirediti i kada izađu i kad će konačno ozvaničiti ljubav koja između njih nije ni prestajala – priča izvor blizak bivšem paru i nastavlja:


 Njihovi obožavaoci, oduševljeni idejom o predstojećem venčanju u Beloj kući, već su skupili oko 10.000 evra, kako bi napolju napravili pravu svadbu kad izađu. Sve je spremno da se njihov odnos kruniše brakom, samo da se još sačeka tih petnaestak dana do velikog superfinala.

Inače, Jovanovićeva je nedavno priznala da nije ravnodušna prema bivšem dečku Stanislavu jer smatra da se prema njemu nije ponela korektno. Miona je Krofaka ostavila zbog repera Ša, a ukućani smatraju da između bivših partnera i dalje postoje emocije, što primećuju i mnogi gledaoci kraj malih ekrana.


U „Eliti“ je već održano devojačko i momačko veče, te je sve spremno za predstojeći veliki događaj, kada će bivši partneri jedno drugom izgovoriti sudbonosno da pred kamerama.


Maja preplivala jezero
da upadne na momačko

Stanislavljeva rijaliti-devojka Maja Marinković najavila je vanredno stanje povodom njegove svadbe s Mionom. Međutim, ona je u svakom slučaju odreagovala pribranije nego Ša, koji je van sebe otkako je objavljeno Mionino venčanje s bivšim. Maja pre svega u tome vidi dobar vid zabave, pa je tako reagovala i na Stanislavljevo momačko veče. Naime, skočila je u jezero i preplivala ga, da bi mu upala na slavlje, gde je odmah zasela pored njega, poljubila ga i ostala da slavi s njim cele noći.


Ša izbezumljen, šeta kao zombi

Nenad Aleksić Ša očajan zbog Mionine udaje

Tokom Mionine devojačke večeri, na kojoj se buduća mlada provela za sve pare, te nakon brojnih svađa koje su usledile zbog njenog venčanja sa Stanislavom, Ša je izbezumljeno hodao po dvorištu poput zombija. On je otišao da uzme sladoled, pa se osamio i sedeo u dvorištu jer ga Jovanovićeva nije primećivala. 

UDARNA VEST.rs(republika)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare