„UMESTO STRESA, MAMA IZBACILA IZ KUĆE…“ Anastasijina ZAOVA otkrila kako Olivera Gudelj rešava sve probleme u domu (FOTO)

Sestra srpsskog reprezentivca Nemanje GudeljaVanja Gudelj, koja brata zajedno sa celom porodicom prati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, našalila se na mamin račun.

Naime, orlovi večeras igraju odlučujujuću utakmicu po grupama protiv Danske, gde bi nas pobeda odvlela u osminufilana, a porodice naših fudbalera će im pružiti svesrdnu podršku. Tako je i u taboru Gudelj, gde im se pridružila i Ceca Ražnatović, mala nervoza, ali Anastasijina svekrva Olivera ima rešenje kako da se otarasi stresa. Vanja je tako podelila više nego šaljivu poruku, otkrivajući da među njima vlada pozitivna atmosfera.

„Mami doktor rekao da izbaci stres iz kuće, ona izbacila mene“, podelila je Vanja

Vanja Gudelj
foto: Pritnscreen/Instagram

Ceca stigla kao podrška 

Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj uživaju u Minhenu, gde poslednjih nekoliko dana borave zbog Evropskog prvenstva u fudbalu. Majka i ćerka u Nemačkoj navijaju za reprezentaciju Srbije, za koju igra Anastasijin suprug Nemanja Gudelj.

Njih dve su odsele u jednom od najluksuznijih hotela u ovom gradu, a paparaco Kurira ih je spazio dan nakon utakmice naše reprezentacije sa Slovenijom ispred objekta, dok su čekale taksi vozilo. Nekoliko minuta su sedele ispred ulaza, a kada je došao automobil, one su otišle u nepoznatom pravcu.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare