ŠOKANTAN OBRT! VLADIMIR KECMANOVIĆ JE INSISTIRAO DA KOSTA PUCA, A JA SAM GA UPOZORAVAO! Vlasnik streljane PRIZNAO SVE o roditeljima monstruma! Evo ŠTA je Miljana radila u tom trenutku!JEZIVO! 

Vlasnik streljane osuđen na kaznu od pet meseci zatvora koju će izdržati u prostorijama u kojima stanuje (kućni zatvor).

Ratko Ivanović, predsednik sportskog kluba „Partizan practical Shooting“ i vlasnik streljane u kojoj je trinaestogodišnji dečak ubica Kosta Kecmanović iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ sa ocem Vladimirom Kecmanovićem vežbao pucanje pred Višim sudom u Beogradu 21. juna ove godine u svojoj odbrani, ispričao je da je upozoravao dečakovog oca dok su vežbali u straljani da dete njegovog uzrasta može da se povredi od trzaja pištolja.

– Prema navodima vlasnika streljane, Kecmanović je i pored njegovog upozorenja insistirao da trinaestogodišnjak gađa iz pištolja velikog kalibra – rekao je tada izvor.

On je dadao i da je za vreme dok su otac i sin vežbali u streljani, majka Miljana Kecmanovićčekala ispred. Inače i Miljana Kecmanović je okrivljena u ovom slučaju, a ona se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, njen DNK trag pornađen je na jednoj od čaura koje je dečak ubica ispalio u učionici. Inače, na ranijim ročištima u sudu, svoje odbrane su izneli Kecmanovići. Oni su, kako se tada pisalo, negirali svoju krivicu, pokušavajući da sve svale na vlansika strekljane i instrukotora. Takođe, Vladimir i Miljana sve vreme u sudnici pokušavaju da glue žrtve i da sebe predstave kao oštećenu stranu.

– Uporno ponavljaju, naoričito Vladimir, da su oni ugledni građani iz ugledne porodice. Miljana je čak u jednom trenutku, na pitanje jednog od roditelja ubijene dece, „otkud njen DNK na čauru“, rekla: „Pustite mašti na volju“ – podseća izvor.

Okrivljeni Ivanović je priznao da je izvršio krivično delo davanje lažnog iskaza, te će biti osuđen na kaznu od pet meseci zatvora koju će izdržati u prostorijama u kojima stanuje (kućni zatvor).

Prema oceni Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, okrivljeni Ivanović je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine dao istinit iskaz koji je u skladu sa ostalim predloženim dokazima.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu u toku je krivični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, oca i majke dečaka koji je 3. maja 2023. godine u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devetoro dece i čuvara škole.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare