PODIŽEMO NAGADU ZA ZLATNU MEDALJU NA 200.000 €! Vučić: Ne kasnimo ni dan u tom plaćanju. Vi donesete medalju, dan posle imate pare

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog utorka obilazi novoizgrađeni Nacionalni trening centar –Multifunkcionalnu dvoranu u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Na samom dolasku, okupljeni su poželeli dobrodošlicu predsedniku, a on je potom istakao da je i multifunkcionalna dvorana deo Ekspa 2027.

– I ovo je deo Ekspa, 20 miliona smo dali za ovo – rekao je Vučić.

Multifunkcionalna dvorana u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, ukupne neto površine 15.179,65 kvadratnih metara, predstavlja najmoderniji sportski objekat u državi i regionu.

Predsednik je upitao strelce i da li im nešto nedostaje.

– Ovo je na svetskom nivou, kao da smo došli u inostranstvo na pripreme, ponosni smo što imamo ovakvo zdanje. Zahvalni smo vam – rekao je Damir Mikec predsedniku.

– Donesite barem tri medalje i pravim večeru za sve strelce. Olimpijske igre su postale pravo takmičenje nacija i više nego ikada je to takmičenje nacija. Svaka medalja je zlatna vredna. Podižemo nagadu za zlatnu medalju na 200.000 evra, vraćate se sa zlatom. Ne kasnimo ni dan u tom plaćanju. Vi donesete medalju – dan posle imate pare, rekao je Vučić u razgovoru sa našim sportistima.

UDARNA VEST.rs (kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare