Dodatni polasci vozova povodom festivala Belgrade Music Week 

I ove godine Srbijavoz i Belgrade Music Week zajedno brinu o bezbednom dolasku i povratku posetilaca festivala!

Kako bi svaki festivalski dan započeo i završio se bezbrižno za posetioce, Srbijavoz je obezbedio dodatne polaske, kako bi svojim putnicima olakšao dolazak na festival i odlazak sa istog!

Specijalno tokom trajanja Belgrade Music Week festivala –koji se održava od 28. do 30. juna 2024. godine na Ušću, pored aktuelnih polazaka po važećem redu vožnje, Srbijavoz će uvesti i dodatne noćne polaske sa stanice Novi Beograd ka Novom Sadu i Vršcu i produžiti liniju koja spaja Zapadnu Srbiju sa prestonicom. U pitanju su sledeći polasci:

Za Novi Sad – 29. i 30. jun i 1. jul: dodatni polazak iz stanice Beograd centar u 3.30, iz stanice Novi Beograd u 3:34 (sa dolaskom u Novi sad u 4:27), i zaustavljanjem u stanicama: Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Za Vršac – 29. i 30. jun: dodatni polazak iz stanice Zemun u 2:00, iz stanice Novi Beograd u 2:05 (sa dolaskom u Vršac u 03:51). Planirana su nadalje zaustavljanja u stanicama: Beograd centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Banatsko Novo Selo, Vladimirovac, Alibunar, Banatski Karlovac, Nikolinci, Uljma i Vlajkovac.

Iz Prijepolja – 28, 29. i 30. jun: ova linija je tokom trajanja festivala produžena do Novog Beograda specijalno za polazak iz stanice Prijepolje teretna u 11:45. Dolazak u stanicu Novi Beograd je u 18:56.

Takođe, posetiocima festivala iz pomenutih mesta, biće na raspolaganju i redovni polasci, ukupno više od 70 njih na pomenutim relacijama, ukoliko budu želeli da na nastupe svojih omiljenih izvođača dođu vozom. Karte se već od danas mogu kupiti na putničkim blagajnama i onlajn – putem mobilne aplikacije ili internet stranice Srbijavoza (www.srbijavoz.rs). Za karte kupljene onlajn odobrava se popust od 5%. Voz je i dalje najbezbedniji, najekonomičniji i “najzeleniji” vid prevoza putnika, a između Beograda i Novog Sada i – najbrži!

Festival Belgrade Music Week održava se od 28. do 30. juna na Ušću, a u svom šestom izdanju okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona. Sudeći prema interesovanju obožavalaca, očekuje se da će ovogodišnje izdanje festivala nadmašiti sve prethodne i postaviti nove rekorde u industriji zabave. Sve ulaznice su u prodaji i dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare