IZ ČISTA MIRA DEVOJCI SLOMILI NOS, DRUGU ŠUTIRALI NA ULICI: Detalji horora u Prokuplju, policija identifikovala napadače

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju nam je rečeno da su preduzete sve radnje kako bi se identifikovala lica koja su u petak na subotu, odnosno 14. na 15. jun pretukla dve devojke u kafiću u Pešaćkoj zoni u Prokuplju.

– Policija ima sumnji o određenim licima da su ona ta koja su učestvovala u ovome. Nabavljen je snimak koji to potvrđuje, pa očekujemo narednih dana da se identifikuju – kazano nam je u osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Obe devojke su sada fizički dobro, ali osećaju strah, a istraga bi trebalo da utvrdi identitet tih lica i klasifikuje delo koje je počinjeno.

Sve se dogodilo kada su one uše u kafić da kupe cigarete. Jedna od njih je otišla u toalet, a trojica muškaraca koji su bili unutra počeli su da ih vređaju i dobacuju im, a zatim je jedan od njih jednu devojku udario u nos i polomio joj. Od bolova je izgubila svest, pa su je izneli, a drugu su šutirali na ulici. Devojke su otišle kući, nisu prijavile iz straha ono što se dogodilo.

Nije prijavio ni konobar, niti vlasnik lokala i sve bi možda tako ostalo, da povređena devojka zbog bolova nije morala da se javi na Urgentno odeljenje Opšte bolnice Prokuplje, pa su zdravstveni radnici prijavili policiji.

Ono što je bitno napomenuti je da se devojke nisu poznavale za napadačima i da su za desetak godina starije od njih.

– Najbitnije je propoznavanje. Ukoliko one pristanu da ih prepoznaju, suzbiju strah koji osećaju, a koji je normalan, sve će brže da se reši – kaže osoba koja je dobro upućena u istragu.

Prokuplje je mali grad, pa se vest o ovome čula, te gradom kruže priče i koja su lica koja su napala devojke. Čak se pominje da je jedan od njih prešao garnicu kada je iz neki njemu poznatih izvora čuo da je devojka završila u bolnici.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/B. R.)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare