MILJANA IZVREĐALA JANJUŠA, PA BRANILA ANELI! EVO ŠTA JE REKLA O ABORTUSU, PRISETILA SE SVOG ISKUSTVA! (FOTO) 

Učesnica Elite Miljana Kulić nije sinoć tokom emisije imala lepe reči za Marka Janjuševića Janjuša, nakon što je Aneli Ahmić abortirala njegovo dete. Naime, Miljana smatra da je Janjuš svađama sa Aneli napravio haos, te i da je razume jer je i ona davno prošla kroz istu stvar.

– Ja sam zgrožena. Čovek je danas došao u Odabrane, ja da sam Aneli ja bih ga gađala prvim tanjirom, a ne slušala ga. Ima žensko dete, jedino Krunu voli, a njegova igra je beba i abortus. Aneli ovde ništa nije progovarala, nikada nije govorila zašto je izbacivao. Videlo se da je Aneli iskreno zaljubljena u njega, pokazivala je i dokazivala ljubav – rekla je Miljana.

Miljana Kulić

– On kaže da Aneli ne zna da voli, a da je on nju voleo sto posto – rekao je Darko.

Marko Janjušević Janjuš

– On zna, on će da nas nauči. On uživa da se priča o ovome i dok je tema. Umesto da sedne i da se pokrije ušima i da od sramote ne prisustvuje emisiji, on ovde ustaje, drži monologe. Što se juče nije ponašao kao sada? Zato što je jedva dočekao da ustane i saopšti da će abortirati. Aneli je doživela fijasko, sada joj se svi koji je mrze smeju. Ona je ušla polupana, a sada izlazi još polupanija. Ona je sposobna za sve, nije ona devojka koja mora da bude u vezi da bi bila aktuelna. Zaljubila se u ovog ortodoksnog foliranta koji je gori, pa čak i isti kao Alibaba. Ja sam se jutros tresla kada sam videla nju da izlazi. On sve u dogovoru radi sa ženom, nisam je videla nikad i ništa mi nije uradila, ali ne mogu da je smislim jer su foliranti. Videćemo kako će on proći u životu, a kako njegova porodica. Drhti mi glas dok pričam o ovome, sve se slažem sa Anđelom i Markom– rekla je Miljana.


UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare