TROŠE NA LUKSUZ I NE ŽALE PARA! U Beogradu vila OD 500.000 €, u Dominikanskoj Republici dupleks od 300.000 €, sad im sve DOSADILO 

Folker Mile Kitić odlučio je da se iseli iz Beograda i svoje velelepne vile na Lekinom brdu, koja je procenjena na 550.000 evra. Kako je folker otkrio, njemu i supruzi Marti Savić smeta što više nemaju privatnosti pa su odlučili da na placu koji imaju na Avali naprave svoj novi dom.

Dom na Lekinom brdu je opremljen skupocenim nameštajem, a eksterijer kuće je beli, sa visokim zidovima i crnom ogromnom kapijom.

Vila je ušuškana između zgrada, a nemoguće je ne primetiti je budući da „bode“ oči svakome ko se nađe u toj ulici. U vili dominira beli mermer, a elegancija i umerenost odišu sa svih strana.

Bela boja preovladava sa svih strana i očigledno da je poznati par insistirao na tome budući da otvara prostor. Može se videti i krem mermer, kao i dekoracija koja je usklađena sa istim.

Vila takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru, bilijar salu, ogroman garderober. Spekuliše se i da je par izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja. Takođe, tu je i prostranu bela kuhinja.

Popularni pevački par je za luksuz u kom neretko uživaju, dali pozamašnu svotu novca, a folkerova supruga Marta često objavljuje fotografije sa ove egzotične destinacije.

U njihovom stanu, koji ima pogled na more, sve je u beloj boji, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi na kojoj se nalazi i džakuzi.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/blic/

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare