IMAM 44 GODINE I MOGU U PENZIJU! Bivša modelsica Sindi otkrila sve o zaradi preko Instagrama! 

Ivana Stamenković Sindi, bivša članica popularne grupe Models, otkrila je tajnu svog luksuznog života, pa progovorila o povlačenju i odlasku u penziju. Naime, Sindi, koja je poznata po ljubavi prema lepom životu i luksuznim putovanjima, zarađuje od Instagrama, a kako je počela da radi već s 14, to joj je omogućilo život na visokoj nozi, ali i da se povuče ranije nego uobičajeno.

Ona ističe da se od ovog posla može dobro zaraditi, pod uslovom da se posao dobro obavlja, što privlači razne kompanije.- Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono čime se sada bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14, tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila – naglasila je ona i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:
– Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada – ističe Sindi, koja kaže da njen izabranik mora da radi, te da su skroz batalili izlaske i alkohol.
 On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka– otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkoho. 

Sindi priznaje da je nekada dok ga je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.- Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem, onda sam vesela, kad puno popijem, onda sam volela da se pobijem – rekla je ona za medije.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare