„REKAO NAM JE DA JE OTAC U ZATVORU“ Komšinica Jožefa iz Subotice u šoku nakon otkrića brutalnog ubistva: „U podrumu su mu se videle noge, ubio ga je LOPATOM“

U Ulici Filipa Filipovića, u kraju poznatijem kao Srpski šor u Subotici, vladaju šok i neverica od kada je juče uhapšen Jožef Mičik zbog sumnje da je pre tri godine lopatom ubio oca, koji se isto zvao – Jožef Mičik.

Kapija broj šest ispred kuće u kojoj su živeli sin i otac je zapečaćena, a prema rečima prve komšinice, ubijeni Jožef je voleo da popije, ali je bio jako dobar ćovek, a sin Jožef ga je često tukao.

– Primetili smo da nema starijeg Mičika, a mlađi nam je složio priču da mu je otac u zatvoru. Prvo je rekao da je našao neku ženu u Čantaviru, pa da je kod nekog druga, a onda da je u zatvoru. Mislili smo da je stvarno u zatvoru, jer se dešavalo da ga pijanog na biciklu prati milicija. Onda nam je rekao da mu se otac u zatvoru razboleo. To je nama u početku „pilo vodu“ – kaže komšinica.

Jožef Mičik mlađi je rekao komšijama da će otac da izađe iz zatvora 4. aprila ove godine.

– Ali čoveka i dalje nije bilo, i komšija je potegao veze i proverili su i utvrdili da stariji Mičik nije bio nijedan dan u zatvoru. Jedino je mlađi Jožef zaista bio u zatvoru zbog tuče. Juče sam pratila unuka i videla ga da stoji tu.Stajao je mrtav-hladan. Celu kuću je uništio, povadio je grejanje, sve prodao. Kada su digli podrum, kaže komšija da su se videle noge starijeg Jožefa. Ubio ga je lopatom, ovo je strašno zaista – kaže komšinica.

Lopatom ubio oca

Podsetimo, Jožef M. (37) iz Subotice, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je pre tri godine, nakon verbalnog sukoba, lopatom usmrtio oca.

Kako je sinoć saopšteno iz MUP, policija je po naredbi Višeg suda u Subotici izvršila pretres kuće i drugih prostorija, a u pomoćnoj kući je pronađeno telo za koje se sumnja da je njegov otac.

Tri godine nije preuzimao penziju

Kako je „Blic“ pisao, ubijeni muškarac je bio primalac socijalne pomoći i tri godine nije preuzimao novac.

– Čovek je nestao pre tri godine i sve je već predugo trajalo zbog čega je okolina postala sumljičava što ga nigde nema i što ga ne viđaju – rekao je izvor Blica.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare