PRVO OGLAŠAVANJE VIKI MITROVIĆ NAKON SAOBRAĆAJKE! Otkrila u kakvom je stanju i da li ima teže povrede: Psihički me ubija…

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, Viktorija Viki Mitrović imala je saobraćajnu nesreću dok se sa svojim dečkom vraćala iz Ljubljane za Beograd.

Viki se sada prvi put oglasila i otkrila kako se oseća nakon saobraćajke.

– Ja sam upravo puštena iz privatne klinike, osećam se dobro. Ne bih želela puno da komentarišem zbog mog deteta i roditelja. Svi su oni bili u šoku jer se nisam javljala gotovo 30 sati. Sada je najbitnije da je sve u redu –rekla je Viktorija pa dodala:

– Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno… Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo- zaključila je ona i dodala da detaljnije o samoj nesreći ne želi da priča.

Oglasila se njena baka

Viktorijina baka Regina je kontaktirana, međutim na njen broj telefona javila se tetka Mitrovićeve, Berta.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

– Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući – poručila je Viktorijina tetka Berta za „Pink“

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/pink)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare