PARTIZAN IŠČUPAO BOD – ALBERT NAĐ KRITIKUJE: Volja igrača je bila ispod nivoa Partizana

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ rekao je da nije zadovoljan voljom koju su njegovi igrači pokazali u poslednjoj utakmici u sezoni protiv Radničkog 1923, a kao najboljeg igrača naveo je golmana Aleksandra Jovanovića.

„S obzirom kako je tekla sezona, moram da apostrofiram Acu Jovanovića koji je još jednom branio fantastično. Ove sezone da nije bilo njega, imali bismo 10, 15 bodova manje. Nismo pokazali voljni momenat, pojedinci će se prepoznati, bio je ispod nivoa dresa koji ose. Uspeli smo da dođemo do neršenog rezultata, kao i poslednji put kada smo igrali protiv njih. Nismo zaslužili da izjednačimo, a statisfakcija je ta da nismo izgubili utakmicu“, rekao je Nađ za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Partizana odigrali su na svom terenu nerešeno 2:2 protiv Radničkog 1923, nakon što su gubili 0:2 do 75. minuta.

Partizan će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona pošto je na kraju sezone zauzeo drugo mesto na tabeli sa 78 bodova.

Radnički je izborio kvalifikacije za evropsko takmičenje i posle utakmice Vojvodina – Mladost biće poznato da li će na kraju biti četvrti ili peti na tabeli.

„Čestitke Radničkom na istorijskom uspehu i kvalifikacijama za evropsko takmičenje. To je izuzetno dobra ekipa, spoj mladih i iskusnih igrača. Imaju par dobrih pojedinaca koji mi se sviđaju“, dodao je Nađ.

Trener kragujevačke ekipe Feđa Dudić razočaran je jer je ekipa ispustila dva gla prednosti.

„Tužni smo, imali smo 2:0 na 15 minuta do kraja i sve u svojim rukama. Primili smo gol i poptuno se raspali, a igrači koji su ušli trebalo je da imaju više želje. Nismo srećni rezultatom. Potpuno smo kontrolisali utakmicu. Partizan se probudio, dobio želju, mladi igrači koji su ušli čestitam im na igri, energija je bila vrhunska odigrali su dobro. Žalimo, nismo hteli da se ovako desi, ali takav je fudbal“, rekao je on.

Dudić je čestitao igračima, klubu i gradu Kragujevcu na plasmanu u kvalifkacije za evropsko takmičenje.

„Ali nismo danas zadovoljni, došli smo po pobedu, imali smo 15 minuta pre kraja. Nažalost primili smo dva gola i možda to neće biti dovoljno za četvrto mesto. Dominirali smo, imali veći broj prilika, ali ne pobedi uvek bolji. Emocije su pomešane. Hvala svima na podršci tokom čitave sezone“, naveo je Dudić.

(Beta)

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare