ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OBRISALA SVE FOTKE SA DEČKOM! Pevačica se oglasila i progovorila o RASKIDU: Akcenat stavljam na karijeru!

Pevačica Aleksandra Mladenović konačno je pronašla sreću u ljubavi. Lepa crnka već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa biznismenom, Darkom Dobričaninom, međutim, njih dvoje su sada podgrejali priče o raskidu.

Par je uklonio sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, a iako i dalje prate jedno drugo, ovaj potez je dao povoda da se spekuliše o potencijalnim „problemima u raju“.

Tim povodom se oglasila pevačica koja je negirala da je došlo do raskida.

– Nismo raskinuli, sve je u najboljem mogućem redu, samo bih da akcenat stavim na karijeru, a ne na svoj privatan život. Spremam nove pesme, biće tu svašta nešto novo – kazala je Aleksandra za Informer, a na pitanje da li je Darko, s obzirom na to da je i on uklonio njihove zajedničke fotografije, podržava u svemu, odgovorila je:

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSCREEN

– Apsolutno. Zaista me podržava u svemu, zdušno pozdravlja svaki moj potez i veliki mi je oslonac – rekla nam je pevačica.

Podsećamo, Aleksandra i Darko nedavno su zajedno otputovali na Maldive, odakle su svakodnevno objavljivali fotografije i storije i pokazali da uživaju u luksuzu, ali i u svojoj ljubavi.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare