„ZNAJTE DA ĆE VAŠ NAROD UVEK BITI UZ VAS“ Ministar Mali poslao snažnu poruku predsedniku Vučiću uoči današnje sednice GS UN

Ministar finansija Siniša Mali uputio je snažnu poruku podrške srpskoj delegaciji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uoči današnje sednice GS UN na kojoj će se glasati o rezoluciji o Srebrenici.

„Poštovani predsedniče, hvala Vam na požrtvovanosti, pregalačkom zalaganju za interese Srbije, beskrajnoj energiji koju ulažete za dobrobit svog naroda i neizrecivoj ljubavi prema Srbiji i njenim građanima koju pokazujete borbom za očuvanje pravde u svetu punom licemerja i dvostrukih standarda.

Znajte da će Vaš narod uvek biti uz Vas, kakav god da je ishod današnjeg glasanja o Rezoluciji o Srebenici, jer ste nam pokazali kako u turbulentnim vremenima naša zemlja mora da se okrene sebi, štiteći svoje interese uprkos međunarodnim pritiscima. Imate našu podršku u svemu što radite, a posebno u današnjem danu kada čekamo vesti iz Njujorka. Srbija poštuje sve žrtve rata i želi mir po svaku cenu, ali i istinu.

Više od decenije pišete najuspešniji deo istorije modernog doba. Podrška! Živela Srbija! – napisao je ministar Mali na svom zvaničnom Instagram nalogu.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare