POLUDEO ZBOG BAHATOG VOZAČA, ZAUSTAVIO GA I BACIO MU KLJUČ OD AUTA Haos na putu u Kaluđerici: „Bio je PIJAN, morao sam to da uradim“

Još jedan snimak nasilničke vožnje ostavio je Beograđane u šoku. Jedan od sugrađana, seo je u automobil u alkoholisanom stanju, kako tvrde očevici, i kroz Kaluđericu vozio tako što je sekao suprotnu traku i ulazio u tuđi smer.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici moj_beo_grad, vozač „leluja“ po putu, daje žmigavce bez potrebe i teško je odrediti na koju stranu će kada krenuti. Uz sve to, dok vozi, on seče suprotnu traku.

– Čovek je ovako vozio neko određeno vreme kroz Kaluđericu. Bio je u alkoholisanom stanju. Kada sam video da mogu da izađem iz auta i da ga stignem – morao sam da uradim to. Kroz prozor njegovog auta sam podigao ručnu, ugasio mu auto i uzeo ključ. Ključ sam bacio na njegovo zadnje sedište. Ljudi koji su bili iza mene u automobilima izašli su, pa su dalje rešavali sa njim, ja sam otišao. A šta su oni posle uradili, da li su zvali policiju to ne znam… – napisao je očevidac, iako se na snimku taj deo ne vidi. 

Komentari su se samo nizali, a Beograđani su „presudili“ da vozaču treba oduzeti dozvolu, a i automobil.

– Momentalno oduzimanje dozvole na 2 godine pa ti sledeći put razmisli da li ćeš u takvom stanju ponovo za volan – piše u jednom komentaru.

– Što bar nije otišao u neki kanal, provaliju ,ovakvih nikome nije žao. Zbog ovakvih ološa ginu nevini – stoji u drugom komentaru.

Podsetimo, pre samo 4 dana MUP je izdao apel na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i pozvao ih na poseban oprez jer se tokom „12 sati dogodilo 9 saobraćajnih nezgoda u kojima je 5 lica smrtno stradalo“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare